Začínáme na burze - přepracované a rozšířené vydání

Jak uspět při obchodování na finančních trzích

Ondřej Hartman

Akcie, komodity, forex, kryptoměny, akciové indexy i ETF

Chcete dosáhnout úspěchu při obchodování na finančních trzích? Už jste to zkoušeli, ale stále se vám moc nedaří? Nevyznáte se v příliš odborných analýzách na finančních serverech? Všem začínajícím investorům přichází na pomoc kniha zkušeného autora Ondřeje Hartmana. Stručně vás provede nezbytnou teorií, vysvětlí vám principy fungování finančních trhů, analytických nástrojů a pomůže vybrat finanční trh odpovídající vašim individuálním možnostem. Stane se vaším neocenitelným pomocníkem na cestě k úspěšnému obchodování a investování.

V rozšířeném vydání najdete nové kapitoly a informace o akciových indexech, ETF, a dokonce o kryptoměnách (například o bitcoinu), což jsou moderní způsoby obchodování a investování. Navíc se dozvíte, kolik se dá na finančních trzích vydělávat. Nechybějí ani praktické příklady zhodnocení kapitálu či zcela nová sekce osvětlující, jak přesně danit zisky z burzy. Toto nejnovější a výrazně rozšířené vydání obsahuje vše k tomu, abyste se stali úspěšným obchodníkem a investorem.

Ondřej Hartman je úspěšný soukromý profesionální obchodník na finančních trzích, který patří mezi nejvýraznější osobnosti na česko-slovenské investiční scéně. Tradingu a investování se intenzivně věnuje už téměř 20 let. Je zakladatelem největšího česko-slovenského portálu o obchodování na finančních trzích – FXstreet.cz. Je přesvědčen, že každý má šanci a možnost uspět v obchodování na finančních trzích. Ale chce to píli, odvahu a ochotu vzdělávat se.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 288
Datum vydání 27.04.2023
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,408 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026511359
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi