Profesionální vystupování

Suveréně v práci i v životě

Claudia Tödtmann, Gabriele Schlegel

Vaše jednání mluví za vás!

Co dělat, když Vás před zákazníky zesměšňuje vlastní šéf? Jak zvládnout nezávaznou společenskou konverzaci ve výtahové kabině? Můžete říct Asiatovi „ne, děkuji“? Jak se chovat k hostovi, který přichází nevhod? Není vždy snadné pohybovat se po obchodním parketu s jistotou a šikovně. Jenomže pro kariéru je slušné chování nezbytné.

Gabriele Schlegel je na tomto poli odbornicí. Týden co týden ve své rubrice v obchodních novinách vysvětluje, jak odmítnout nucené tykání či správně pozdravit obchodního partnera. Nejpalčivější problémy svých čtenářů nyní shrnula do jednoho svazku. Zábavná kniha, ve které můžete najít tipy pro každou situaci v profesním životě.

O autorkách:

Gabriele Schlegel je docentkou v oboru obchodní chování na Fachhochschule Bonn-Rhein-Sieg. Má dlouholeté zkušenosti v diplomatických službách a kromě jiného se starala o hospodářské a politické delegace v USA a Singapuru.

Claudia Tödtmann je absolventkou Henri-Nannen-Schule. Sedm let pracovala pro týdeník Wirtschaftswoche a dnes je redaktorkou deníku Handelsblatt.

Číst více
227,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 144
Ke stažení pdf Obsah.pdf
Datum vydání 20.12.2006
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,28 kg
Jazyk čeština
Původní název Business Behaviour
EAN 9788025113028
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená