Psychometrické testy


Sam Al-Jajjoka

Nemějte obavy z psychometrických testů!

Psychometrické testy jsou u zaměstnavatelů stále oblíbenější. Používají je při náboru zaměstnanců, jsou rovněž obsaženy v programech rozvoje personálu a poskytují podrobné informace o osobnosti a způsobilosti k výkonu povolání. Psychometrické testy jsou otázky provázené několika odpověďmi, z nichž jen jedna je správná. Otázky mají být zodpovězeny v krátkém čase, obvykle s použitím tužky a papíru nebo na počítači.

Kniha nabízí praktická cvičení vhodná pro ty, kteří se připravují na testy používané při přijímání zaměstnanců do oblasti managementu, finančnictví a informačních technologiích, i když některá cvičení nejsou určena výhradně pro tyto sféry a mají širší působnost. Velké množství materiálů k procvičování napomůže zvýšit u uchazečů znalost konkrétních typů testů, na které mohou narazit, což sníží jejich nervozitu v reálné situaci a zlepší výsledky při náročném výběrovém řízení. Velmi cenný je jasný výklad a autorovy rady, jak k řešení testů přistupovat, aby se člověk co nejkratší cestou dostal k výsledku testu.

O autorovi:

Dr. Sam Al-Jajjoka pracuje jako špičkový konzultant informačních technologií společnosti Inet Global UK, která poskytuje řešení pro síťové sestavy a management. Předtím byl lektorem na katedře elektroinženýrství Univerzity v Hull a pracoval také jako softwarový inženýr v Německu.

Číst více
147,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Žánr kariéra
Počet stran 98
Ke stažení pdf Obsah.pdf
Datum vydání 19.01.2006
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,18 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025108451
Věk od 15
Typ Kniha