Byznys trip

Život korporátního vedoucího

ŽKV

„ŽKV je Halina Pawlowská českého byznysu.“

„ŽKV je Halina Pawlowská českého byznysu.“

„Vtipné, čapkovsky laskavé nahlédnutí pod pokličku firem nejen korporátních.“

Je jedno, jestli jste mladý student, uvaděč v kině, ostřílený manažer nebo absolvent lesnické fakulty, který klepe na dveře personální agentury s chvějícím se hlasem a s rozšláplým koňským trusem na botě. Tato kniha je pro všechny a každý se v ní najde. Je i pro ty, kdo do profesního života ještě nevstoupili – najdou tu ochutnávku toho, co je čeká. Na pár stránkách, ryzí, bez cenzury, avšak s respektem a nadsázkou.

Sedněte si, dejte si víno (máte-li na to věk) a nechte se provést „kuchyní“ globálních firem, jak (ne)fungují. Věříme, že po každé kapitolce se přistihnete, jak si říkáte věty typu „To znám“, „Stejně jako u nás“, „To kdybych věděl dřív“, a možná také někdy „Blbost“. Byznys Trip je totiž ze života… Všude fungují podobné principy a procesy. Všude je to o lidech, o přístupu a hlavně o dodržování pravidel a následování vize firmy.

Může se stát, že zrovna vám rady a tipy popsané v knize nebudou fungovat, a tím pádem se nestanete generálními řediteli během pár měsíců, ale možná až za pár let. Na každý pád se u čtení knížky dobře pobavíte.

Číst více
249,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 168
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 28.11.2016
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,35 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026505495
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem