Indoor aktivity

50 her a aktivit pro trénik, školení i zábavu

Vladimír Vecheta

Nemusíte se přece nudit jen proto, že venku prší

Jste-li instruktor, učitel, šéf nebo zkrátka máte-li na starosti skupinu lidí, které byste rád zabavil, pak jste sáhl po té správné knize. Z podtitulu je zřejmé, že publikace obsahuje 50 nejrůznějších her, testů a kvízů, aktivit pro trénink těla, ale i protočení mozkových závitů nebo hlubšího ponoru do vlastního nitra.

Všechny aktivity jsou koncipovány tak, aby je bylo možno realizovat v místnost, případně dalších prostorách, kde se nevyžaduje opustit suchý a krytý prostor.

V knize naleznete:

- hry vytvořené samotným autorem,

- aktivity přejaté ze zahraničních materiálů,

- dlouho tradované a mnohým známé hry,

- delší aktivity i ty, které zaberou několik minut.

Všechny obsažené hry a aktivity byly odzkoušeny na několika akcích, často i na přátelích autora.

Praktická stránka publikace je doplněna o stručně pojatou teorii práce se skupinou, konkrétně o klíčové dovednosti dramaturgie programu a skupinové dynamice. S touto knihou se zkrátka nikdy, ani v případě špatného počasí, nemusíte bát nudy.

O autorovi:

Vladimír Vecheta

Pracuje jako šéfredaktor v nakladatelství Computer Press. Jeho profesní historií i volným časem se však vine škála pedagogických, instruktorských i průvodcovských zkušeností z aktivit, cest, akcí i zážitkových experimentů organizovaných nebo prožitých ve spolupráci se střediskem mládeže DIS ve Fryštáku nebo s Instruktory Brno. Nezastihnete-li ho v redakci, pak nepochybně bude zrovna někde na cestě do hor či sedlat kolo…

Číst více
299,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 192
Datum vydání 05.05.2009
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,34 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025125618
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená