Vyřešeno!

40 aktivit pro řešení obtížných situací

Jacqueline Stewart, David Couper

Žádný problém není neřešitelný!

Do obtížných situací se dostáváme téměř každý den, ať už v práci nebo ve svém volném čase. Někdy jsme jejich viníkem a jindy zase obětí. Získáváme tím neocenitelné osobní zkušenosti, jak se s takovými situacemi do budoucna vypořádávat, až nastanou znovu. Je to rozhodně lepší, než si po neúspěchu zoufat „kdybych to jen věděl, tak bych to udělal jinak“.

Metoda „učení zážitkem“ a řešení modelových situací „nanečisto“ je základem pro úspěšné vypořádání se s každou situací, kterých na nás v životě číhají na každém kroku desítky. Tento manuál aktivit a her předestírá

- diskuse,

- modelové situace,

- hrané scénky,

- případové studie,

- simulace,

které vám mohou pomoci nalézt nejvhodnější řešení dřív, než si reálný život vyžádá okamžitou reakci. A kdo je připraven…však to znáte ;-).

O autorech:

Jacqueline Stewartová vystudovala ekonomii a chemii. Začala pracovat jako učitelka a po dvou letech přijala práci v cestovním ruchu. Pracovala pro firmu Hertz Europe Ltd., kde dosáhla pozic vedoucí evropského odbytu a vedoucí školitelka vedoucích pracovníků. Od roku 1988 působí jak školitelka na volné noze a spolupracuje s mnoha firmami, například s BP, Iveco Ford, Longman Training, Marconi a TSB.

David Couper je spisovatel na volné noze a specializuje se na navrhování vzdělávacích a školicích kurzů. Navrhuje učební materiály na budování pracovních týmů a jejich vedení. Také navrhuje učební materiály pro odborné kurzy. Jako poradce spolupracuje se známými firmami jako například Grand Metropolitan, Ford, Halifax Building Society a Rolls-Royce.

Číst více
125,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 192
Datum vydání 23.09.2008
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,339 kg
Jazyk čeština
Původní název 38 Activities for Handling Difficult Situations
EAN 9788025118993
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená