Jak jednat s problematickými lidmi


Roy Lilley

S naší knížkou předejdete všem hádkám a sporům.

Problematičtí lidé dokáží velmi znepříjemnit život. Na každém pracovišti je mnoho různorodých lidí a někdy může být obtížné s nimi vyjít, jakož i pokračovat v práci. Nicméně: porozumíme-li problematickým lidem a věcem, které dělají, mohou se tím vyřešit mnohé obtížné situace a složité problémy.

Kniha Jak jednat s problematickým lidmi vám s tím pomůže – zabývá se chováním lidských jedinců, tím, co je provokuje a jak na ně reagovat. Autor ji napsal praktickým a srozumitelným způsobem. Je to základní průvodce reakcemi na lidské problémy. Roy Lilley v knize obsáhl všechny úhly pohledu včetně:

- Rozpoznávání sedmi typů problematických lidí

- Co to je konflikt a jak jej vyřešit

- Jednání s agresivními lidmi

- Motivace líných kolegů

- Jednání s problematickými zákazníky

- Řešení stížností

Tato kniha je plná tipů, rad a varování před potenciálními riziky a je vhodná pro manažery a pro všechny, kdo musí jednat s problematickými kolegy nebo veřejností. Pomůže vám mít problematické lidi rádi, zjistit jak na ně, ovlivnit je a zlepšit jejich výkonnost.

O autorovi:

Roy Lilley je někdejší podnikatel, který v roce 1989 prodal svoje podíly a hodlal následovat ostatní ředitele a manažery a odejít „do důchodu“. Pracovat však nepřestal a stal se místopředsedou zdravotnické organizace, starostou města Surrey, ve kterém bydlel, předsedou nadace NHS, hostujícím spolupracovníkem školy managementu v Imperial College v Londýně a pravidelným dopisovatelem a zpravodajem v otázkách managementu a sociálních věcí. Vyučoval o managementu změn, zdravotní politice a sociálních otázkách ve Velké Británii, kontinentální Evropě i v USA. Kniha Jak jednat s problematickými lidmi je jeho sedmnáctou knihou a vychází z lekcí, o které byl nejčastěji žádán. Je mu padesát a něco (to se říká už asi dvacet let) a ve svém volném čase je kouzelníkem, kytaristou, umělcem, cyklistou, motocyklistou a majitelem lodi.

Číst více
197,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 128
Ke stažení pdf Obsah.pdf
Datum vydání 27.09.2005
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,32 kg
Jazyk čeština
Původní název Stay confident!
EAN 9788025106877
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená