A co když je to jinak


Chuck Klosterman

Zásadní kniha pro všechny skeptiky

„Jako většina lidí, i já s oblibou považuji sebe sama za skeptika. Přesto do značné míry nepochybuji o gravitaci. Moje důvěra v koncept gravitace je bezvýhradná a naprostá; jsem přesvědčen, že bude platný i v den mého odchodu z tohoto světa (a že moje mrtvé tělo, pokud by ho někdo vyhodil z okna, bude padat se zrychlením 9,8 m/s2).

A nejspíš se pletu. Možná ne zcela, ale částečně. Možná ne dnes, ale nakonec tomu tak bude,“ říká autor knihy Chuck Klosterman.

Mimořádně vtipně a čtivě napsaná kniha nám na mnoha příkladech ukazuje, jak jepičí život mají „věčné pravdy“ a jak často vycházíme při svých úvahách z předpokladů, které jsou od začátku chybné. Všichni, které baví přemýšlet, tady najdou spoustu potravy pro svůj mozek, a ještě se u toho dobře pobaví.

Číst více
349,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 272
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 25.01.2018
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,34 kg
Jazyk čeština
Původní název But What If We´re Wrong?
Původní jazyk angličtina
EAN 9788072615339
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Chuck Klosterman Chuck Klosterman

Chuck Klosterman


Chuck Klosterman, oblíbený hudební kritik a milovník rock´n rollu, je úspěšným autorem několika knižních bestsellerů (Wear the Black Hat nebo Sex, Drugs and Cocoa Puffs/i>), píše pro The New York Times, The Washington Post, Esquire, The Guardian a další významná periodika. Pochází ze Severní Dakoty a v současnosti žije se svou ženou v newyorském Brooklynu.

Zobrazit profil autora