Interní komunikace ve firmě


Jana Holá

Tichá pošta už není IN!

Publikace Interní komunikace ve firmě má sedm kapitol. Po stručném úvodu se zabývá nejdůležitějšími otázkami komunikace ve firmě. Jde o vymezení pojmu komunikace ve firmě se zaměřením na interní komunikaci, hlavní cíle interní komunikace, její formy a metody. Stručně se teoretická a výkladová část uzavírá hodnocením efektivity uvnitř firmy. Stejný význam jako mají uvedené kapitoly má i kapitola uvádějící případovou studii k nastavení interní komunikace a přílohy. Jde o průzkum, jeho výsledky, návrh a doporučení, přílohy představuje dotazník, příkaz pracovního modelu, nástupního plánu, příklad rozhovoru a závěrečného testu. V publikaci je uvedeno seznam použité a doporučené literatury a seznam použitých zkratek.

Publikace je psána srozumitelně, je čtivá, text je vhodně doplněn obrázky a tabulkami. Svým obsahem udává čtenáři řadu podmětů k zamyšlení a vede je k tomu, aby myšlenky, které zde jsou shromážděny využil i ve své praktické činnosti. Při zpracování vycházela autorka ze svých rozsáhlých teoretických znalostí a praktických zkušeností v oblasti informatiky a managementu.

Prof. Ing. Jan Ehleman, CSc.

O autorce:

Autorka Jana Holá pracovala od počátku devadesátých let na různých manažerských pozicích firem v oboru informačních a komunikačních technologií. Od roku 2004 se však plně věnuje odborné a pedagogické činnosti na Ústavu elektrotechniky a informatiky Univerzity Pardubice. V roce 2005 získala doktorát na Technické Univerzitě v Liberci v oboru organizace a řízení podniku. V knize se odráží nejen autorčiny bohaté zkušenosti z praxe a odborné znalosti, ale také pedagogický cit pro objasňovaní skutečností ve firemních procesech.

Číst více
297,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 176
Ke stažení pdf Obsah.pdf
Datum vydání 12.12.2006
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,32 kg
Jazyk čeština
EAN 9788025112502
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená