Kéž bys tu byla


Bořek Slezáček

Knižní prvotina známého herce, muzikanta a scenáristy

Literární svět Bořka Slezáčka je plný lidí, kteří vedou na první pohled zcela všední životy. To ale neznamená, že nezanechali otisk v duších ostatních – právě naopak. Jaké osudy se skrývají za tvářemi těch, které denně míjíme bez povšimnutí?

Stylový koktejl v úspěšném filmovém žánru komediálního dramatu neboli dramedy, přitažlivě převedený do beletristické podoby. Příběhy obyčejných mužů a žen v neobyčejně čtivé sbírce povídek, plné hořkého humoru i neúprosné reality.

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 264
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.09.2022
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,332 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026510888
Věk od 18
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Bořek Slezáček Bořek Slezáček

Bořek Slezáček


Bořek Slezáček (30. 5. 1967) se narodil v Ostravě, kde také po gymnáziu vystudoval Technickou univerzitu a získal titul inženýra ekonomie. Od mládí se věnoval hudbě a divadlu. Po ukončení vysokoškolských studií pobýval několik let v zahraničí. V průběhu let vystřídal několik profesí, včetně dělnických. V současnosti se téměř výhradně věnuje herectví. Natáčí s tuzemskými i zahraničními produkcemi a účinkuje na několika pražských scénách, mimo jiné i v legendárním Činoherním klubu. V rámci tvůrčího psaní se doposud věnoval scenáristické tvorbě a příležitostně publicistice. Kéž bys tu byla je jeho knižní prvotina, která vznikala z valné části v období pandemie a je tak, dle slov autora, vlastně covidovým dítětem.

Zobrazit profil autora