Neocenitelný průvodce pro ženy, které chtějí znovu najít životní radost

Jste často unavená a přestaly vás bavit věci, které vás dříve naplňovaly? Berou ostatní jako samozřejmost všechno, co pro ně děláte? Bouchnete někdy při hádkách jako papiňák a pak si to vyčítáte? Olga Studničková Šípková a Milan Studnička vám ukážou, jak vystoupit z tohoto začarovaného kruhu. Díky jejich tipům a zkušenostem zjistíte, jak vychovávat děti s lehkostí, jak si udržet harmonický vztah i jak s nadhledem řešit nepříjemné situace. Osvojte si nový přístup a najděte zase chuť do života!

Číst více
399,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 200
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 11.05.2023
Formát 160x230 mm
Hmotnost 0,46 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026511397
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Autor knihy

Milan Studnička Milan Studnička

Milan Studnička


Milan Studnička pracuje jako psycholog. Zaměřuje se na individuální konzultace i na práci s dětmi a rodinou v jejich domácím prostředí. Přednáší o komunikaci, výchově a vlastním seberozvoji, spolupracuje s Českou unií sportu v rámci školení trenérů jednotlivých sportovních svazů na přednáškách, jak přistupovat k dětem. Vystudoval Fakultu tělesné výchovy a sportu na Karlově univerzitě v Praze, dále psychologii na Filozofické fakultě Univerzity Palackého v Olomouci, také absolvoval pět let sebezkušenostního daseinsanalytického výcviku. V roce 2006 se stal šťastným otcem a omezil většinu svých aktivit, aby se mohl plně věnovat synovi. Je spoluzakladatelem vzdělávacího portálu www.dovychovat.cz.

Zobrazit profil autora
Olga Studničková Šípková Olga Studničková Šípková

Olga Studničková Šípková


Olga Studničková Šípková je matkou dvou dospělých dětí, Michala a Adély, a také dvojnásobnou babičkou. Vystudovala FTVS UK, učitelský obor v kombinaci tělesná výchova a biologie. Celý svůj pracovní život zasvětila pohybu a organizování volného času žen. Před pár lety začala být aktivní v oblasti osobního rozvoje a po své zkušenosti s vyhořením a pobytem v psychiatrické léčbě se věnuje individuálně ženám i mužům jako koučka. Zaměřuje se hlavně na hledání toho, co lidem bere energii a vytváří vnitřní napětí. Stala se expertkou a lektorkou ve vzdělávacím portálu Dovychovat, kde se věnuje zejména kurzům pro ženy a osobnímu rozvoji. Stále předcvičuje a je lektorkou stylů dance aerobik, jóga, deepWork, PorteDeBras a také pořádá víkendy s pohybem a relaxací a pobyty s jógou.

Zobrazit profil autora