Používejte hlavu

Jak uvolnit energii své mysli

Tony Buzan

Operační manuál pro váš mozek

O lidském mozku je známo, že používáme pouze zhruba 1 procento z jeho kapacity. Představte si ty úžasné výsledky, kdybychom uvolnili alespoň část energie ze zbývajících 99 procent!

Tony Buzan, přední světový odborník v oblasti výzkumu mozku a vzdělávání a autor metody myšlenkových map, přináší v knize Používejte hlavu „operační manuál“ pro mozek, který vám umožní změnit způsob myšlení a učení, probudit smysly a uvolnit skrytou sílu mozku. Přidejte se k milionům lidí na celém světě, kteří s úspěchem aplikují Buzanovy metody a objevují netušené možnosti své mysli.

Tato kniha vás naučí:

• Snáze a lépe řešit problémy.

• Stát se kreativnějšími v práci i v životě.

• Rychle číst a rozumět textu.

• Pochopit a zapamatovat si co největší množství informací.

• Otevřít se změnám a novým nápadům.

• Myslet, učit se a reagovat rychleji a efektivněji.

Začněte konečně používat hlavu!

Tony Buzan

Tony Buzan je známý především jako vynálezce a propagátor převratné metody myšlení a učení – myšlenkových map. Je autorem mnoha bestsellerů, kterých se prodaly miliony kusů ve více než 150 zemích. Přednáší a školí jednotlivce a soukromé společnosti i státní organizace po celém světě. V češtině vyšly jeho knihy Myšlenkové mapy, Myšlenkové mapy v byznysu a Rychlé čtení.

„Tony Buzan to zase udělal… Přiměl naši mysl pracovat lépe.“

—Ken Blanchard, autor bestselleru Minutový manažer

„Tony Buzan dělá pro mozek to, co pro vesmír udělal Stephen Hawking.“

—The Times

Číst více
329,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 200
Datum vydání 17.03.2014
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,36 kg
Jazyk čeština
Původní název Use Your Head
EAN 9788026500698
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Tony Buzan Tony Buzan

Tony Buzan


Tony Buzan se proslavil jako vynálezce myšlenkových map a milionům lidí pomáhá rozvíjet jejich kreativitu, vylepšovat paměť a najít cestu, jak uvažovat v širších souvislostech. Velmi populární jsou jeho školení a motivační přednášky pro soukromé firmy i vládní organizace ve významných centrech byznysu po celém světě. V roce 2008 získal cenu za životní dílo od Americké asociace kreativity (ACA). Je plodným autorem, napsal přes stovku knih, přeložených do více než 30 jazyků a prodávaných ve více než 150 zemích.

Zobrazit profil autora