MATLA - Kuchařka pro děti


Roman Staša

Pestrá rodinná kuchařka od vítěze soutěže MasterChef Česko 2020

Nešahej na ten nůž, nezapínej to, dávej bacha… Tyhle hlášky v kuchyni slýchá skoro každé dítě. Přitom je to taková škoda! Děti si totiž s vařením dokážou poradit líp, než si myslíme. Proto jsem pro ně připravil recepty na celý rok, se kterými budou potřebovat pomoct jen občas. Nejlepší ale bude, když se do toho pustí celá rodina společně, protože láska prochází žaludkem. Dost bylo mražené pizzy – objevte se mnou jídla, která budou bavit děti i dospělé!

Roman Staša je kondiční trenér a bývalý juniorský hokejista, který se stal známým jako soutěžící ve 4. řadě televizního soutěžního pořadu MasterChef Česko na TV Nova, kde se umístil na prvním místě.

Číst více
349,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 128
Ke stažení pdf Ukázka.pdf
Datum vydání 22.09.2022
Formát 160x230 mm
Hmotnost 0,238 kg
Jazyk čeština
EAN 9788026510369
Věk od 14
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Roman Staša Roman Staša

Roman Staša


Zlínský rodák Roman Staša dostal za život spoustu nálepek – hokejka, kuchař, trenér, běžec, cestovatel a mnoho dalších. Po ukončení hokejové kariéry ve 22 letech trénoval děti a dorost a také se věnoval roli profesionálního trenéra. Po vítězství v soutěži MasterChef Česko 2020 založil projekt Bez adresy a vydal kuchařku Matla – Kuchařka plná příběhů.

Zobrazit profil autora