Emoční inteligence

+ nejpopulárnější on-line test emoční inteligence na světě!

Travis Bradberry, Jean Greaves

Změřte si a následně zlepšete svou emoční inteligenci

Devadesát procent nejúspěšnějších lidí má vysokou emoční inteligenci. Koeficient emoční inteligence (EQ) je dvakrát důležitější než IQ, chcete-li se dostat tam, kam si přejete. Můžete si dovolit to ignorovat?

Vůbec poprvé uveřejňují autoři v knize svůj revoluční program, který pomáhá lidem identifikovat jejich schopnosti emoční inteligence, zlepšovat je a díky tomu si ulehčit cestu za dosažením nejdůležitějších cílů.

Kniha obsahuje vyzkoušené a ověřené strategie, jak měřit a na základě tohoto měření zlepšit emoční inteligenci. Tyto strategie vám pomohou ke kvalitnějšímu osobnímu i pracovnímu životu.

Součástí knihy je kód ke světově nejoblíbenějšímu a nejprodávanějšímu on-line testu emoční inteligence, který vám řekne, jak je na tom váš EQ (kvocient emoční inteligence) nyní, co dělat, abyste jej ihned mohli začít zvyšovat, a také umožňuje kontrolu vašich pokroků.

Travis Bradberry a Jean Greaves jsou autoři bestsellerů a zakladatelé poradenské firmy TalentSmart®, která je největším poskytovatelem školení a testování v oblasti emoční inteligence na světě. Jejich knihy byly přeloženy do 28 jazyků a jsou dostupné čtenářům ve 150 zemích světa. Autoři přispívají do periodik jako Newsweek, BusinessWeek, Fortune nebo Forbes.

Číst více
249,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné

Detailní informace

Počet stran 240
Datum vydání 22.04.2013
Formát 145x205 mm
Hmotnost 0,33 kg
Jazyk čeština
Původní název Emotional Intelligence 2.0
EAN 9788026500391
Věk od 15
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená