Myšlenkové mapy pro děti - Využívej svou paměť a koncentraci na maximum


Tony Buzan

Kniha je zkratkou k úspěchu vašich dětí a to nejen ve škole.

Kniha je zkratkou k úspěchu vašich dětí a to nejen ve škole.

Ovládnout paměť může být zábavné a jednoduché, když víte jak na to! Myšlenkové mapy pro děti světově uznávaného autora Tonyho Buzana navedou každého mladého čtenáře na cestu snadného a zábavného učení, představivosti a kreativity. Názorně ukážou, jak se hravou formou poprat s těžkými paměťovými úkoly, plně se koncentrovat na studium a přitom se nenudit.Průlomová kniha, která kombinuje učební nástroje a triky pro lepší zapamatování učiva, čísel, úkolů, příběhů, divadelního textu… prostě čehokoliv!

Kniha dětem usnadní

- zapamatovat si jména, události a souvislosti hravou formou

- ovládnout fakta, čísla a rovnice s lehkostí

- zvýšit koncentraci a motivaci

- vybavit si informace i pod tlakem zkoušení nebo testu

- zkrátit čas studia na polovinu s dvojnásobnými výsledky

Kniha je zkratkou k úspěchu vašich dětí a to nejen ve škole. Je určena především pro školáky ve věku od 7 do 14 let, ale může se hodit i starším dětem a dospělým, zejména pokud se s jedinečným fenoménem myšlenkových map doposud nesetkali.

Tony Buzan, autor myšlenkových map a odborník na mozek a jeho využívání, učí myšlenkové mapy děti po celém světě už více než třicet let. Jeho metody pomohly milionům dětí i dospělých uvolnit kreativitu, zlepšit paměť, rychleji číst a celkově lépe využívat mozek.

Číst více
249,00 Kč Doporučená cena
V prodeji

Detailní informace

Počet stran 128
Datum vydání 09.11.2015
Formát 167x225 mm
Hmotnost 0,239 kg
Jazyk čeština
Původní název Mind maps for kids - Max your memory and concentration
Původní jazyk angličtina
EAN 9788026504344
Věk od 7
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Autor knihy

Tony Buzan Tony Buzan

Tony Buzan


Tony Buzan se proslavil jako vynálezce myšlenkových map a milionům lidí pomáhá rozvíjet jejich kreativitu, vylepšovat paměť a najít cestu, jak uvažovat v širších souvislostech. Velmi populární jsou jeho školení a motivační přednášky pro soukromé firmy i vládní organizace ve významných centrech byznysu po celém světě. V roce 2008 získal cenu za životní dílo od Americké asociace kreativity (ACA). Je plodným autorem, napsal přes stovku knih, přeložených do více než 30 jazyků a prodávaných ve více než 150 zemích.

Zobrazit profil autora