Jak uspět při vyjednávání


David Oliver

S naší knížkou dosáhnete výsledku „vítěz“ - „vítěz“.

Vyjednávání je procesem smlouvání zaměřeným na dosažení vzájemně výhodných dohod nebo záměrů. Perfektní zvládnutí procesu vyjednávání patří mezi základní dovednosti každého obchodníka a podnikatele. Při vyjednávání jde o vybojování co nejlepšího dosažitelného výsledku, ale současně je třeba udržet dobré vzájemné vztahy.

Tato praktická příručka odborníka na vyjednávání Davida Olivera vám poskytne cenné tipy, nástroje a techniky, jak kýženého výsledku nejlépe dosáhnout. Autor v knize Jak uspět při vyjednávání obsáhl všechny úhly pohledu na proces vyjednávání, mimo jiné probral:

- jaké zvolit při vyjednávání taktiky a protiopatření,

- jak se dostat z mrtvého bodu,

- jak dělat ústupky,

- jak posílit autoritu,

- jak dosáhnout co nejlepší dohody.

Tento nepostradatelný průvodce, který vás procesem vyjednávání provede krok za krokem, vždy pomůže získat vyrovnaného výsledku „vítěz“ – „vítěz“ vám i obchodnímu partnerovi.

O autorovi:

David Oliver je výkonným ředitelem Insight Marketing v Hampshire a jako ředitel působí také v Marketing Guild. Pravidelně přispívá do odborného tisku a po celém světě vede semináře na téma vyjednávání, profesionální prodejní dovednosti a praktický marketing.

Číst více
149,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné