Jak pojistit firmu


Dana Čepková

Publikace s názvem „Jak pojistit firmu“ si klade za cíl přehlednou formou přiblížit čtenářům, a to jak podnikatelům, tak široké veřejnosti, jak se dají pojistit rizika podnikatelských subjektů.

Pro občany a zejména podnikatele je pojištění významné a ekonomicky nutné. Jeho podcenění může způsobit vážné škody a naopak správný přístup k pojištění optimalizuje náklady na objektivně existující rizika. Každý podnikatel by měl mít zájem na minimalizaci možných škod a ztrát ve svém životě i v podnikatelské činnosti.

Publikace je základem pro spolupráci podnikatelských subjektů (živnostníků, obchodních společností,…) a komerčních pojišťoven. Ve vzájemném vztahu mezi pojišťovnou a klientem jde o partnerství – je založeno na spokojenosti obou účastníků.

Text je systematicky rozčleněn do 12 kapitol a 2 příloh. Názvem každé kapitoly je vlastně otázka, na kterou by měli čtenáři v dalším textu najít odpověď. Přílohy obsahují seznam komerčních pojišťoven, které nabízejí pojistné krytí podnikatelských rizik a dále přehled právních předpisů vztahujících se k pojišťovnictví.

Číst více
49,00 Kč Doporučená cena
Nedostupné